Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Ασφάλειες

Ασφάλειες Παντός τύπου

Ασφάλειες

Ασφάλειες gantas group

Στην gantas group έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί σας μια ολοκληρωμένη πρόταση προστασίας της οικογένειας σας και της ιδιοκτησίας σας. Αυτό γίνεται ακριβώς στα μέτρα σας και σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, έτσι ώστε κάθε μας πρόγραμμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις συγκεκριμένες σας απαιτήσεις.

Αυτοκινήτου

Τα αυτοκίνητα στον ελληνικό χώρο αυξάνονται διαρκώς, ενώ πολλά από αυτά παραμένουν ανασφάλιστα. Επιπλέον, το πλήθος των ατυχημάτων κάθε χρόνο και οι καθημερινές μετακινήσεις με το αυτοκίνητο επιβάλλουν την ύπαρξη ολοκληρωμένης εξασφάλισης τόσο του οδηγού και των επιβατών όσο και του ίδιου του αυτοκινήτου του. Εμείς στην εταιρία gantas group ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ κατανοούμε τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες σας!

Ζωής - Υγείας

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους υγείας. Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου και σας προστατεύει από περιπέτειες και τυχόν «καταστροφικές» δαπάνες.

Κατοικίας

Το σπίτι σας στεγάζει την οικογένεια σας, τα όνειρα σας, τις αναμνήσεις σας. Έχετε επενδύσει σε αυτό και όχι μόνο οικονομικά. Για εσάς η έννοια "σπίτι" έχει ιδιαίτερη σημασία, που δεν περικλείεται μέσα σε τοίχους. Γι' αυτό η Gantas Group φροντίζει να προστατεύει το σπίτι σας αλλά και όλα όσα σημαίνει για εσάς.

Επιχειρήσεων

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρηση σας, εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένεια σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρηση σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρηση σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρηση σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι και αν συμβεί.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .