Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Ασφάλειες

Ασφάλειες Παντός τύπου

Σύνταξη

Είναι πραγματικά λυπηρό ότι η προοπτική του ασφαλιστικού ζητήματος αντιμετωπίζεται στη χώρα μας στη βάση μιας μάλλον ευκαιριακής προσέγγισης. Η οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία συνήθως βασίζεται σε μικροκομματικές παραμέτρους. Καταλήγει δε να εξυπηρετεί μάλλον κομματικές επικοινωνιακές αναγκαιότητες, παρά την επίλυση του προβλήματος. Μια αντικειμενική αποτίμηση της κατάστασης αποδεικνύει ότι ελάχιστες από τις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις προσέδωσαν προοπτική βιωσιμότητας στο σύστημα. Κατά τα λοιπά, οι περισσότερες υπήρξαν θνησιγενείς, στο μέτρο που κινήθηκαν στη λογική του αιφνιδιασμού, χωρίς να προηγηθεί ο απαιτούμενος προπαρασκευαστικός διάλογος. Το σημαντικότερο μειονέκτημα τους ήταν ότι δεν εμπεριείχαν ακριβή αποτύπωση των συνολικών και των επιμέρους μεγεθών του προβλήματος. Ποια ποσά δηλαδή απαιτούνται, για ποιες κατηγορίες εργαζομένων και σε τι βάθος χρόνου, αλλά και τις διαθέσιμες πηγές πόρων, ώστε να οδηγηθούμε σε συνθήκες βιώσιμης λειτουργίας των ασφαλιστικών ταμείων. Και επειδή σαν πολίτες είμαστε μάλλον αδύναμοι να λάβουμε ενεργό μέρος στις πολιτικές αποφάσεις που οφείλει η εκάστοτε κυβέρνηση να πάρει προκειμένου να λύσει το δυσεπίλυτο πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων, σαν καταναλωτές μπορούμε να υπολογίσουμε τη σύνταξη που ακριβώς θέλουμε, δουλεύοντας σήμερα για το 'αύριο'

Σύνταξη από ιδιωτική εταιρεία;

  • Το ποσό της μηνιαίας σύνταξης με ελάχιστο τα 150 €.
  • Την διάρκεια πληρωμής ασφαλίστρων με ελάχιστη τα 5 έτη
  • Την ηλικία συνταξιοδότησης η οποία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή ίση των 50 ετών και μικρότερη ή ίση των 75 ετών.
  • Επιπλέον πρόσθετες ασφαλιστικές καλύψεις που αφορούν την ανικανότητα, το προσωπικό ατύχημα, την απώλεια εισοδήματος,την νοσοκομειακή περίθαλψη και το νοσοκομειακό επίδομα με την προύπόθεση ότι η διάρκεια του ασφαλιστηρίου δεν θα είναι μικρότερη των 10 ετών.
  • Γιατί σας δίνει την ευχέρεια, να καταβάλλετε εφάπαξ ποσά ως έκτακτες καταβολές και να αυξάνετε την εγγυημένη σας σύνταξη με όρους που η εταιρία μας τους εγγυάται από σήμερα.
  • Γιατί φοροαπαλλάσσεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό, με αποτέλεσμα να αυξάνεται έτσι σημαντικά η συνολική απόδοση της επένδυσής σας
  • Πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση.
  • Ετήσια ενημέρωση του Λογαριασμού Aποταμιεύσεως και πρόβλεψη του κεφαλαίου που θα εισπράξετε στη λήξη της περιόδου ασφαλίσεως, έτσι ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της πορείας του συνταξιοδοτικού σας στόχου. * Εξασφάλιση του ασφαλιζόμενου, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας

Παροχές του προγράμματος

Α) Σε περίπτωση επιβίωσης στη λήξη της ασφάλισης Το πρόγραμμα σας παρέχει ισόβια σύνταξη, εγγυημένη για τα πρώτα δέκα χρόνια από την ημερομηνία έναρξης της συνταξιοδότησής σας. Η ηλικία έναρξης καταβολής της σύνταξης ορίζεται από τον ασφαλισμένο στην αίτηση ασφάλισης.

Β) Σε περίπτωση θανάτου πριν την ηλικία συνταξιοδότησης Θα επιστραφούν στο δικαιούχο τα καταβληθέντα ασφάλιστρα, και τα συσσωρευμένα μερίσματα.

Γ) Σε περίπτωση θανάτου κατά την διάρκεια της εγγυημένης περιόδου των δέκα ετών Η μηνιαία σύνταξη θα συνεχίσει να καταβάλλεται στο δικαιούχο, μέχρι το τέλος της εγγυημένης περιόδου των δέκα ετών. Σε περίπτωση θανάτου μετά την λήξη της εγγυημένης περιόδου των δέκα ετών. Θα σταματήσει η καταβολή της μηνιαίας σύνταξης.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .