Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Μεσιτικό Γραφείο

Πληροφορίες Σχετικά με το Μεσιτικό Γραφείο της gantas group

Αντιπαροχή

Η αντιπαροχή είναι ένα είδος συναλλαγής που συμφέρει τόσο στον οικοπεδούχο όσο και στον εργολάβο, που αναλαμβάνει την ανέγερση κάποιου ακινήτου.
Το ποσοστό των τετραγωνικών μέτρων που αντιστοιχεί σε κάποιον οικοπεδούχο καθορίζεται με βάση την πραγματική αξία του οικοπέδου και του όρους δόμησης (συντελεστές δόμησης, κάλυψης, ύψους, κλπ.). Καθοριστικό ρόλο παίζει και η προσφορά-ζήτηση, καθώς σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη οικοπέδων το ποσοστό αντιπαροχής φτάνει και το 50%, ενώ σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλά οικόπεδα, το ποσοστό περιορίζεται στο 28-45%.
Βασικό ρόλο στην αντιπαροχή παίζει η αξιοπιστία του εργολάβου στην ολοκλήρωση του συμφωνηθέντος έργου και η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσει. Η καλή συνεργασία μεταξύ του οικοπεδούχου και του εργολάβου, η οποία προωθείται από έμπειρους συνεργάτες του γραφείου μας, είναι απαραίτητη για την αποπεράτωση της οικοδομής, χωρίς παράλογες απαιτήσεις από πλευράς οικοπεδούχων και χωρίς κωλύματα από πλευράς κατασκευαστών. Για να ικανοποιηθεί ο οικοπεδούχος και να έχει κέρδος και ο εργολάβος, το ποσοστό αντιπαροχής που θα πάρει ο πρώτος δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 35-40%. Η πολυπλοκότητα των διαδικασιών της αντιπαροχής αναδεικνύει το ρόλο ενός επαγγελματία κτηματομεσίτη, που βοηθάει να ξεπερνιούνται οι συνηθισμένες εμπλοκές κατά την διάρκεια μιας σκληρής διαπραγμάτευσης.
Αν είστε οικοπεδούχος, ρωτήστε μας τι μπορεί να κτιστεί πάνω στο οικόπεδό Σας, τι θα κερδίζατε αν το αναλάμβανε ένας έμπειρος εργολάβος και ποια επιπλέον οφέλη θα είχατε από τέτοιου είδους συναλλαγή. Αν πάλι είστε εργολάβος, σίγουρα έχουμε να Σας προτείνουμε κάποια ενδιαφέροντα ακίνητα προς αντιπαροχή σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .