Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Ασφάλειες

Ασφάλειες Παντός τύπου

Ασφάλεια Ζωής

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και μελέτη προσφέρουμε προγράμματα για το πιο σημαντικό αγαθό. Την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Και για την ακρίβεια τις θλιβερές οικονομικές (πέραν των άλλων) συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από την απώλεια της ζωής του ασφαλισμένου ανθρώπου. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οποιοδήποτε τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός και αν συμβεί δεν θα επηρεάσει το βιοτικό επίπεδο της οικογενείας.
Η πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα

  • Προφυλάσσει τους δικαιούχους του ασφαλισμένου από οικονομικές εκκρεμότητες, όπως εξόφληση δανείων
  • Μπορεί να εξασφαλίσει την οικονομική επιβίωση συνεταίρου και επιχείρησης εάν ο ασφαλισμένος ορίσει τον συνέταιρό του ως δικαιούχο
  • Παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια σε νέες οικογένειες που στο ξεκίνημά τους μπορεί να έχουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις.

Σε αυτή τη περίπτωση η πρόσκαιρη ασφάλεια ζωής μπορεί να διαρκέσει ώσπου να ομαλοποιηθεί η οικονομική κατάσταση της οικογένειας

Λειτουργία Προγράμματος

  • το ύψος του κεφαλαίου ασφάλισης ζωής με ελάχιστο τα 3.000 €
  • τη διάρκεια του προγράμματος με ελάχιστη διάρκεια το 1 έτος
  • τις πρόσθετες ασφαλιστικές καλύψεις που αφορούν ανικανότητα, Νοσοκομειακό Επίδομα, Νοσοκομειακή Περίθαλψη, Προσωπικό Ατύχημα, Απώλεια Εισοδήματος, με την προϋπόθεση ότι η διάρκεια του ασφαλιστηρίου δεν είναι μικρότερη των 10 ετών.

Η ασφάλεια ζωής αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις της καθημερινής σας ζωής, ένα δώρο αγάπης στα προσφιλή σας πρόσωπα. Είτε είστε παντρεμένος, ελεύθερος, συνταξιούχος ή ανερχόμενος επιχειρηματίας, ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής εγγυάται την οικονομική άνεση που εξασφαλίζει η παρουσία σας.

Η ισόβια ασφάλιση ζωής

Σκοπός των ισοβίων προγραμμάτων είναι να προσφέρουν οικονομική προστασία για κινδύνους που δεν μπορούν χρονικά να προσδιοριστούν, όπως είναι για παράδειγμα ο φόρος κληρονομιάς. Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες με χαμηλό κόστος να διατηρήσουν τις συμπληρωματικές τους παροχές ισοβίως.

Η Μικτή Ασφάλεια Ζωής

Το προγράμματα αυτά συνδυάζουν ασφαλιστική προστασία για την οικογένεια με αποταμίευση. Εξασφαλίζει τόσο την οικογένεια του ασφαλισμένου, όσο και τον ίδιο με την καταβολή του συσσωρευμένου κεφαλαίου (εγγυημένου συν μερίσματα) στην Λήξη της Ασφάλισης.
Πρώτα ρωτήστε και μετά ασφαλιστείτε. Αφήστε τη ζωή σας.. Στα χέρια μας!

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .